شما در زندگی نیازهای مختلفی دارید، برخی از این نیازها مانند خوراک، پوشاک و مسکن بنیادی هستند و بدون حتی یکی از آنها قادر به زندگی کردن نخواهید بود. برخی دیگر مانند یک شغل با درآمد خوب و روابط اجتماعی سالم تنها میتوانند کیفیت زندگی شما را بهبود بخشند ولی در نبود آنها هم میتوان زندگی کرد.
حالا مثال بالا را وارد دنیای اینترنت کنید. زمانی که شما قصد راهاندازی یک وب سایت را دارید نیز مشابه همین موضوع صادق است. یعنی برای ساختن یک وب سایت هم نیازهایی بنیادی دارید که بدون آنها داشتن سایت ممکن نیست و هم نیازهایی که میتوانند به افزایش کیفیت سایت شما و تاثیرگذاری بیشتر آن کمک کنند.
ما قبلاً یک مقاله پیرامون نیازهای بنیادی برای طراحی سایت منتشر کردهایم. اکنون میخواهیم نگاهی به نکات و اصول مهمی بیندازیم که در کیفیت سایت شما نقش بسیاری دارند. با رعایت این اصول، وبسایت شما در بین هزاران سایت دیگر گم نخواهد شد و مطمئناً میتوانید حضوری موفقتر در دنیای اینترنت داشته باشید.
برای ایجاد یک وبسایت باید به صورت کلی مراحل زیر را طی نمود، تا بتوان وب سایتی پویا با اهدافی روشن را طراحی کرد:
– نیازسنجی
– تهیه طرح اولیه
– تهیه محتوا
– پیاده سازی
– آماده سازی و انتشار
– اشکال زدائی و توسعه
داینامیک یا پویا بودن وبسایت، یکی از مفاهیم ابتدایی در طراحی سایت است که شناخت آن بسیار اهمیت دارد. زمانی که سایت شما داینامیک باشد، بخشهای مختلف آن به یکدیگر متصل هستند. یعنی مثلاً زمانی که شما یک مقاله جدید در وبلاگ خود منتشر میکنید، این مقاله در صفحه اصلی سایت شما نیز نمایش داده میشود.
وقتی که سایت شما داینامیک باشد، توسعه آن راحت است. اما اگر سایت شما استاتیک (غیر داینامیک) باشد، آن وقت افزودن امکانات جدید، وبلاگنویسی و … چندان راحت نخواهد بود. پس عملاً سایت شما بیشتر از یک معرفی ساده، کاربردی نخواهد داشت.
البته باید بدانید که ما در مقاله ای مفصلتر، مفهوم سایت استاتیک و تفاوت آن با سایت داینامیکرا به طور کامل توضیح دادهایم. توصیه میکنیم برای درک بهتر موضوع، به این مطلب هم سر بزنید.
بدون دیدگاه