چگونه حساب يوتيوب خود را حذف کنيم

بازدید: 87
دیدگاه: 0
نویسنده: وحيدي زمان زاده
تاریخ انتشار: 26 مرداد 1400

اگه قصد داريد حساب کاربري يوتيوب خود را حذف کنيد اما نمي‌دانيد چطوري مي‌توان اين کار را انجام داد، اين مطلب براي شما نوشته شده است. در اين مطلب به شما آموزش مي‌دهيم که چطوري حساب کاربري يوتيوب خود (به‌خصوص کانال و محتواي آن) را تنها با پشت سر گذاشتن چند مرحله ساده و سريع حذف کنيد.

قبل از شروع بايد به اين نکته ضروري اشاره کرد که همه روش‌هاي گفته‌شده دائمي هستند. با دنبال کردن اين آموزش به‌آساني مي‌توانيد حساب خود را حذف کنيد؛ اما بايد به اين مسئله توجه داشته باشيد که اين مسير ميتونه اطلاعاتي از تاريخچه آنلاين شما پاک کند که هرگز نمي‌توان آن‌ها را بازيابي کرد.

اگه با اين مسئله مشکلي نداريد و تغيير نام حساب يوتيوب براي شما کارساز نيست، پيشنهاد مي‌کنيم از روش‌هاي گفته‌شده براي حذف اطلاعات خود استفاده کنيد.

حذف حساب گوگل يا يوتيوب؟

از آن‌جايي که حساب‌هاي گوگل در سرويس‌هاي مختلف به يکديگر متصل هستند، مراحل مختلفي در مقدار حذف اطلاعات حساب وجود دارد. شما مي‌توانيد کانال خود را حذف کنيد که با اين کار تمام فيلم‌ها، نظرات، پيام‌ها و ليست‌هاي پخش پاک مي‌شود؛ اما کل حساب همچنان در دسترس خواهد بود. راه ديگري که وجود دارد حذف حساب گوگل به‌طور کلي است که مي‌توان با اين روش تمامي اطلاعات موجود را حذف کرد.

پيش از همه چيز، به اين فکر کنيد که دوست داريد کدام مسير را انتخاب کنيد. اگه مي‌خواهيد کانال يوتيوب و محتواي آن را حذف کنيد اما حساب گوگل باقي بماند، يکي از روش‌هاي زير را براي اين کار انتخاب کنيد:

حذف کانال يوتيوب و محتواي مرتبط (روش دسکتاپ)

حذف حساب يوتيوب

مرحله ۱: با استفاده از حساب کانالي که مي‌خواهيد حذف کنيد به YouTube Studio وارد شويد. تنظيمات را از سمت چپ صفحه انتخاب کنيد.

مرحله ۲: در صفحه بعد، کانال را انتخاب و سپس روي تب Advanced Settings بزنيد .

مرحله ۳: در بخش تنظيمات پيشرفته، پايين برويد تا Remove YouTube Content را ببينيد. روي آن گزينه بزنيد . با اين کار تب ديگري باز و از شما خواسته مي‌شود دوباره وارد حساب خود شويد. براي رفتن به قدم بعدي اين کار را انجام بدي .

 مرحله ۴: روي گزينه I Want to Permanently Delete My Content بزنيد . با انتخاب اين گزينه، توضيح مختصري از معناي واقعي اين تصميم به شما ارائه مي‌شود تا متوجه شويد چه اطلاعاتي براي هميشه پاک مي‌شوند. توضيحات را بخوانيد و اگه از اين مسئله مطمئن هستيد گزينه مربوط به آن را انتخاب کنيد.

مرحله ۵: اگه کاملاً مطمئن هستيد که مي‌خواهيد کانال يوتيوب خود را حذف کنيد، ادامه بدي و روي دکمه آبي‌رنگ Delete My Content بزنيد

حذف کانال يوتيوب و محتواي مرتبط (روش اندرويد)

مرحله ۱: برنامه يوتيوب را در دستگاه اندرويد کنيد. روي آيکون عکس نمايه خود در گوشه بالا سمت راست صفحه ضربه بزنيد. گزينه Manage Your Google Account را انتخاب کنيد.

مرحله ۲: روي Data and Personalization ضربه بزنيد.

مرحله ۳: در زير اين بخش سه گزينه مختلف مشاهده مي‌کنيد که روي آن‌ها به ترتيب Download ،Delete و Make a Plan for Your Data نوشته شده است. در اين مرحله گزينه Delete a Service or Your Account را انتخاب کنيد.

مرحله ۴: در صفحه بعدي، روي Delete a Service ضربه بزنيد. از شما خواسته مي‌شود دوباره وارد سيستم شويد. همين‌طور پس از آن، به شما امکان داده مي‌شود قبل از حذف کانال يوتيوب، داده‌هاي خود را دانلود کنيد. اگه مي‌خواهيد اين کار را انجام بدي ، روي Download Data بزنيد . اگه آماده حذف کانال يوتيوب خود هستيد، روي نماد سطل زباله در کنار YouTube ضربه بزنيد.

مرحله ۵: از شما خواسته مي‌شود دوباره وارد سيستم شويد؛ اين کار را انجام بدي . سپس روي گزينه‌اي با عنوان I Want to Permanently Delete My Content ضربه بزنيد. با انتخاب اين گزينه، متني به شما نمايش داده مي‌شود که توضيحاتي درباره اين مسئله ارائه مي‌دهد. توضيحات را بخوانيد و اگه از اين مسئله مطمئن هستيد، گزينه مربوط به آن را انتخاب کنيد.

مرحله ۶: هنگامي که آماده حذف کانال يوتيوب خود هستيد، روي دکمه آبي‌رنگ Delete My Content ضربه بزنيد. 

حذف کانال يوتيوب و محتواي مرتبط (روش iOS)

حذف کانال يوتيوب در iOS بسيار ساده است و مي‌توان اين کار را مستقيماً از اپليکيشن آن انجام داد. کافي است اين مراحل را دنبال کنيد.

مرحله ۱: از صفحه اصلي، روي آيکون نمايه خود در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنيد و روي Manage Your Google Account بزنيد .

مرحله ۲: از تب بالا روي Data and Personalization بزنيد . به پايين صفحه برويد و روي گزينه Delete a Service or Your Account بزنيد .

مرحله ۳: از اين بخش مي‌توانيد تصميم بگيريد که سرويس‌هاي فردي را حذف کنيد يا حساب گوگل خود را به‌طور کامل. براي حذف کانال يوتيوب، Delete a Google Service را انتخاب کنيد. از شما خواسته مي‌شود گذرواژه خود را وارد کنيد.

مرحله ۴: پس از وارد کردن رمز ورود، آيکون سطل زباله را در کنار يوتيوب بزنيد. با اين کار تمام داده‌هاي شما حذف مي‌شوند.

تمام شد! به همين سادگي حساب کاربري شما از سه پلتفرم مختلف حذف مي‌شود.

اطلاعات فایل
  • پسورد: www.irandatanovin.ir
راهنمای دانلود

براي دانلود، وارد باکس دانلود شده و بر روي نسخه مورد نظر خود کليک کنيد و منتظر بمانيد تا پنجره مربوطه ظاهر شود سپس محل ذخيره شدن فايل را انتخاب کنيد و منتظر بمانيد تا دانلود تمام شود.

اگر نرم افزار مديريت دانلود نداريد، پيشنهاد مي شود براي دانلود فايل ها حتماً از يک نرم افزار مديريت دانلود و مخصوصاً internet download manager استفاده کنيد.

فايل هاي قرار داده شده براي دانلود به منظور کاهش حجم و دريافت سريعتر فشرده شده اند و ما براي آسايش و راحتي شما از بسته نصبي استفاده کرده ايم

فايل هاي کرک به دليل ماهيت عملکرد در هنگام استفاده ممکن است توسط آنتي ويروس ها به عنوان فايل خطرناک شناسايي شوند در اين گونه مواقع به صورت موقت آنتي ويروس خود را غير فعال کنيد.

اگر نرم افزار نياز به فعال سازي و کرک شدن داشته باشد توضيحات کامل آن در پوشه مربوطه به همراه فعال ساز وجود دارد

امتیاز دهید

اشتراک گذاری مطلب

دیدگاه ها

ديدگاه خود را با ساير بازديدکنندگان اين مطلب به اشتراک بگذاريد. در ارسال ديدگاه به قوانين زير توجه کنيد.

  • ديدگاه خود را به زبان فارسي بنويسيد.
  • ديدگاه هاي فينگليش تائيد نميشوند.
  • ديدگاه هايي که جنبه تبليغاتي داشته باشند تائيد نخواهند شد.
  • ديدگاه هاي داراي الفاظ رکيک يا توهين تائيد نخواهند شد.
کانال تلگرام ايران ديتا نوينصفحه اينستاگرام ايران ديتا نوين